Ceremonies voor momenten die ertoe doen...

Geboorte- en lenteviering

De geboorte van een kind en de grote overgangsmomenten tijdens het opgroeien willen we vieren. Uniek Moment werkt persoonlijke geboortevieringen en lentevieringen uit, met zowel aandacht voor het woord als voor het gebaar. Een viering op maat van de kinderen.

Foto door Sarah Stiers

Huwelijk

Als koppel kiezen om samen door het leven te gaan en dit vertellen met een ja-woord naar elkaar toe, is prachtig. Het is één van de mooiste dagen in een leven. Het is een verhaal van graag zien, belofte en toekomst. Uniek Moment werkt een persoonlijke huwelijksviering uit om dit te vertellen en te vieren.

Uitvaart

Afscheid nemen van een dierbare raakt je als familie en vrienden diep. In deze moeilijke momenten van verdriet werk ik mee een uitvaartviering naar wens uit.

Over Ons

Mensen samenbrengen en hen een uniek moment kunnen geven, is mee betekenis kunnen geven. Mooi om te mogen doen.

Om te komen tot een mooie viering, komen we enkele keren samen. Tijdens een eerste kennismaking luister ik naar wie jullie zijn en hoe jullie jullie moment graag betekenisvol willen invullen. Vandaaruit kom ik op ideeën die bij jullie passen. Een tweede keer dat we samenkomen, bekijken we jullie persoonlijke, op maat uitgewerkte viering en vullen we verder aan. Een laatste keer zien we elkaar om de puntjes op de i te zetten en het draaiboek te overlopen.